Lajit
Ylei­sur­hei­lu
» Yh­teys­tie­dot
» Har­joi­tuk­set
» Kun­nia­kier­ros
» Kil­pai­lut
» Urheilukoulumaksut- ja Ilmoittautuminen
» Va­lo­ku­via
» Lin­kit
Jal­ka­pal­lo »
Hiih­to »
Suun­nis­tus »
Lajit > Yleisurheilu > Kunniakierros

Kunniakierros

Merikarvian kunniakierros 2024 10.6. klo 17:30-19:00.

Kunniakierroksen tuotto käytetään kotiseutusi lapsien ja nuorten liikunnan ohjaukseen. Suoritusaika 18-19, jolloin myös perheen pienemmille ohjattua toimintaa nurmikentällä!

KUNNIAKIERROS

Kunniakierros on suomalaisen urheilutoiminnan suurin hyväntekeväisyyskampanja. Se on paikallisten urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen liikunta- ja varainhankintaprojekti.

Kunniakierros on valtakunnallinen projekti ja siihen osallistuu satoja urheiluseuroja, tuhansia liikkujia ja kymmeniätuhansia tukijoita. Keräysluvan saaja Suomen Urheiluliitto ry ja toimeenpanijat Suomen Urheiluliiton jäsenseurat. Kunniakierroksen tuotto jaetaan järjestävien seurojen, piirien sekä Suomen Urheiluliiton kesken. Keräyksen tuotosta tuloutetaan vuosittain lähes 70% seurojen ja piirien toimintaan. Keräyksen tuotolla toteutetaan monipuolista ja laadukasta toimintaa kaikille harrastajille.

Miten osallistun?
Kunniakierrokseen osallistutaan paikallisen urheiluseuran järjestämässä tapahtumassa kiertämällä yhden tunnin aikana kävellen tai juosten sopivalta tuntuva määrä kierroksia urheilukentällä tai muulla sovitulla reitillä. Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa.
Osallistuja tuo mukanaan ennen tapahtuman alkua yhden tai useamman tukilistan. Tukijan kanssa voi sopia kiinteän kertamaksun (minimi 15 euroa) tai kierrosmaksun jokaista tunnin aikana edettyä kierrosta kohden. Tukijoita jokainen osallistuja voi kerätä vähän tai paljon, yksityisiä ja yrityksiä. Ja jokainen saa kerätä koko Suomen alueelta. Kysy rohkeasti, tukijoita kyllä löytyy, sillä lasten ja nuorten urheilua halutaan tukea!

Miten tuen?
Tukijana annat vain nimesi ja osoitteesi urheiluseuran kerääjälle. Hän kirjaa tiedot viralliseen keräyslomakkeeseen. Lasku lähetetään SÄHKÖPOSTITSE, kun seuran järjestämä tapahtuma on järjestetty. Tukijana lahjoitat juoksijoiden suoritusta vastaan sovitun rahasumman terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan tukemiseen. Suurin osa keräystuotosta ohjataan Suomen Urheiluliiton jäsenseuroille, jotka käyttävät rahat nuorisourheiluun ja harrasteliikuntatoimintoihin sekä moninaiseen liikuntakasvatustyöhön.

Kun osallistun…
…tuen paikkakuntani urheiluseuran nuorisotoimintaa ja yleisurheilun kehittämistä.
…kannustan ja arvostan seuratyötä.
…luotan seuran turvalliseen kasvu- ja toimintaympäristöön.
…saan hyvän mielen toiminnallani.
Tulosta oma keräyslistasi tästä ja tuo se tapahtumaan tai tue laittamalla tietosi kerääjän listaan!
Kunniakierros keräyslista 2024 (PDF-dokumentti, 416 kt)
Päivitetty 21.3.2024 - Tulostettava versio -

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy