Lajit
Ylei­sur­hei­lu
» Yh­teys­tie­dot
» Har­joi­tuk­set
» Kun­nia­kier­ros
» Kil­pai­lut
» Urheilukoulumaksut- ja Ilmoittautuminen
» Va­lo­ku­via
» Lin­kit
Jal­ka­pal­lo »
Hiih­to »
Suun­nis­tus »
Lajit > Yleisurheilu > Urheilukoulumaksut- ja Ilmoittautuminen

Urheilukoulumaksut- ja Ilmoittautuminen

Yleisurheilukoulumaksut kaudelle loka23-syys24
2017 ja aiemmin syntyneet 35€/vuosi
2011-2016 50€/vuosi
2010 ja vanhemmat 75€/vuosi

Yleisurheilukoulumaksuun sisältyy laadukkaan ohjauksen lisäksi kilpailulisenssi, joka oikeuttaa
osallistumaan piirin alueella sekä muualla Suomessa järjestettäviin kilpailuihin. SUL:n alaisissa kilpailuissa yu-lisenssit hankitaan keskitetysti yhteyshenkilön toimesta. Lisenssiurheilijoille maksuun sisältyy myös vakuutus aina 2007 syntyneille asti. Harjoituksissa on voimassa ryhmävakuutus.
Suomisport
Harjoituksissa käyminen edellyttää lapsen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport tilin kautta (ohjeet Suomisport tilin luomiseen löytyy sivun alalaidasta)

Arvoisa seuramme jäsen!
Olemme seurassamme siirtyneet uuteen aikakauteen ja ottaneet käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisporttia kehittää Suomen Olympiakomitea.

Huomioitavaa ryhmiin liittymisessä
Olemme muodostaneet Suomisportiin seuramme harrasteryhmät. Ilmoittautumisen jälkeen seura siirtää lapsen oikeaan harrasteryhmään. Tämän jälkeen olet ryhmän jäsen ja pystyt kätevästi ilmoittautumaan ryhmän omiin tapahtumiin ja treeneihin, näet oman kalenterisi, saat viestejä valmentajalta sekä pystyt maksamaan helposti kausimaksut.

Näin liityt mukaan
1. Valitse ilmoittautumislinkki seuran nettisivuilta tai saamastasi viestistä
2. Klikkaa ryhmän liittymislinkkiä - siirryt Suomisport palveluun ryhmän ilmoittautumissivulle
Huom vanhempi! Älä liity itse ryhmään. Näet ryhmän harjoitukset ja tiedot lapsesi tilin kautta.
3. Jos asioit ensimmäistä kertaa Suomisportissa eikä sinulla tai huollettavallasi ole Sporttitiliä, luot sen ilmoittautumisen yhteydessä.
4. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän harjoitukset/ tapahtumat näkyvät Sporttitilissäsi Kalenteri –sivulla.
5. Jatkossa ryhmäsi kausimaksut, treenikalenteri ja ilmoittautuminen treeneihin toimivat kätevästi Suomisportin mobiilisovelluksen kautta tai selainversiossa www.suomisport.fi -> Kirjaudu.

Lataa Suomisport-sovellus!
Muista ladata Suomisportin mobiilisovellus, jolloin ryhmän tapahtumat, viestit ja maksut ovat näppärästi myös puhelimessasi. Löydät sovelluksen omasta sovelluskaupastasi.

Huoltajakytkös– lapsen tiedot kaikille huoltajille
Jos useampi huoltaja haluaa hallita huollettavansa asioita, huoltaja pystyy itse lisäämään toisen huoltajan lapselle. Kytköksellä kaikki huoltajat näkevät lapsen harjoituskalenterin, maksut ja viestit reaaliajassa.
Huoltaja voi liittää toisen huoltajan kirjautumalla ensin omalle Sporttitilille ja navigoimalla sitten huollettavansa Sporttitilille. Huoltaja lisätään kohdassa ”+ Lisää huoltaja”. Myös toisella huoltajalla on oltava oma Sporttitili valmiiksi luotuna ja kytköksen tekijän tulee tietää toisen huoltajan Sportti-ID ja sukunimi. Kun kytkös on valmis molemmilla vanhemmilla on lapsensa tiedot nähtävillä.

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Sporttiterveisin,
Merikarvian Into, yleisurheilujaosto
Päivitetty 7.11.2023 - Tulostettava versio -

Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy